FotoVidi
Fotograaf Marjon van der Vegte
Marjon van der Vegte: vakfotograaf

FOTOVIDI

6882 AA Velp (Gld)
T  026-3622657
GSM  06-30361288

 

Wie wij zijn...

Fotografie is al 35 jaar een passie voor mij; enerzijds heerlijk ontspannend, anderzijds een uitdagende manier om alles wat je waarneemt te vertalen naar 'eerlijke schoonheid', diepgaande emoties of een doordringende waarheid.
De kennis die vergaard is om al de facetten van de fotografie op een dergelijke manier visueel zichtbaar te maken, dť uiteindelijke foto, is door de jaren heen ontwikkeld en afgerond met een gedegen vakopleiding fotografie aan de Fotovakschool te Apeldoorn.

Een eerder genoten Botanische HBO-opleiding in Wageningen heeft mij toen al gestimuleerd om goed naar de natuur en al haar componenten te kijken (lente, zomer, herfst, winter) waaruit zich onder andere Landschapsfotografie, Macrofotografie als favoriete items hebben ontwikkelt. Hier ligt de vaardigheid om van 'iets gewoons' iets bijzonders te maken gebruik makend van de kracht van het essentiŽle licht,de eenvoud van kleur en compositie!

Ook Productfotografie, zowel klassiek weergegeven als tot een stilleven herboren behoort tot mijn mogelijkheden. De kunstzinnige uiting in de fotografie is onbegrensd.

Een tweede commerciŽle kant waar ik mij op toeleg is de bedrijfsfotografie, variŽrend van reportages, georganiseerde evenementen, interieur of exterieuropnames, waarbij het vastleggen van de juiste sfeer, originaliteit en oog voor detail de hoofdtoon voeren.
Een ander enerverend onderwerp is natuurlijk de mens waarbij het de kunst is om zijn karakteristieke uitstraling te fotograferen, wat soms ook confronterend kan zijn.

Foto's intrigeren, roepen emoties op: hoe groter de beeldende kracht, hoe langer de foto in onze herinnering zal blijven leven!

Ik werk samen met Pandes, een bureau met een unieke kijk op het ontwerpen en ontwikkelen van websites, verzorgt door Pano Psathas.
Samen verzorgen wij verder Uw brochures, folders, posters, visitekaartjes, documenten Lay-out van allerlei aard naar door U persoonlijk of door onszelf ontworpen stijl.
Ook behoort beeldbewerking van digitale afbeeldingen en retoucheren/manipuleren van Uw oude en nieuwe fotoís tot de mogelijkheden.

Marjon van der Vegte
Webdesign & implementatie 2007©PANDES.   All images ©FOTOVIDI
Voorwaarden